23948sdkhjf

Fornyelse af Amagerbrogade får forretninger til at blomstre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Butikskompagniet ApS

Gør en god forretning og tag del i udviklingen af Amager ved at placere fx din butik eller restauration på øen, før priserne bliver for høje.

De tunge maskiner larmer og fylder, jord-og betonarbejderne arbejder hårdt fra tidlig morgen til sen eftermiddag, og bilerne holder i kø for at komme forbi. I byggerodet kan det være svært at forestille sig, men forvandlingen af Amagerbrogade og sidegaderne er i gang. Resultatet bliver en bydel med grønne opholdsområder, torvepladser, mindre biltrafik og åbne rum med masser af lys. 

”Fornyelsen bliver utrolig positiv for erhvervet, fordi de forskellige opholdsområder kommer til at invitere Amagerkanerne og øens besøgende til at blive. Det vil smitte af på de butikker, restauranter og andre erhvervsdrivende, som holder til på Amagerbrogade og sidegaderne,” siger Phillip Adler, erhvervsformidler ved ButiksKompagniet.

Amager tiltrækker nye butikker og restauranter
Etablerede restaurations- og forretningskæder som Lagkagehuset, Jagger, Grillen Burgerbar, Gorms og Rodeo har allerede fundet vej fra Københavns brokvarterer til Amager. De holder alle til i nærheden af knudepunktet mellem Øresundsvej og Amagerbrogade.

Generelt oplever Phillip og hans kolleger hos ButiksKompagniet, at restaurant- og butiksejere, der søger lokaler på Amager, har størst interesse for den del af Amagerbrogade, som strækker sig fra Holmbladsgade til Øresundsvej.

”Sammensætningen af butikker og restauranter er ved at blive en god blanding af ikonforretninger, der har haft samme placering i rigtig mange år, samt lokale erhvervsdrivende og kædeforretninger, der også ønsker at få en andel i Amagers udvikling,” siger Phillip og tilføjer:

”Tag ikke fejl. De øvrige dele af Amagerbrogade kommer også til at blomstre op som konsekvens af fornyelsen af Amagerbrogade.”

Mange kunder giver højere kvadratmeterpriser
Den stigende handel på Amager er sket i takt de mange nye boligbyggerier på fx Amagerfælledvej og ved Amager Strandpark.

”Amagerkanerne er blevet et købestærkt og bredspektret publikum. Derfor er det attraktivt at placere din butik eller restaurant på Amagerbrogade og i sidegaderne. Så går du i forvejen med planer om at udvide eller etablere forretning, bør du se dig om efter et lokale i det område, inden populariteten smitter af på lokalepriserne, siger Phillip og fortsætter:

”Der bliver måske en periode, hvor der er larm og mindre tilgængeligt foran forretningen, og det kan smitte af på omsætningen for en kort periode. Det er prisen for at blive en del af en bydel, der kommer til at rykke.”       


Kommentarer

Anders Rasmussen
"Etablerede restaurations- og forretningskæder som Lagkagehuset, Jagger, Grillen Burgerbar, Gorms og Rodeo har allerede fundet vej fra Københavns brokvarterer til Amager."


De har vel til dels fundet vej til Amagerbro, som på lige fod med brokvartererne Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, er et Københavnsk brokvarter. Alle 4 kvarterer/bydeles betegnelse er opstået fra de brostensbelagte veje (broer), fra de 4 københavnske byporte. I dette tilfælde Amagerport (Sønderport).

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Butikskompagniet ApS

Godthåbsvej 82
2000 Frederiksberg
Danmark
Butikskompagniet ApS

Send til en kollega

0.065