23948sdkhjf

KURSUS: Akustik i arkitektur - afholdes den 31. oktober 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byens Ejendom ApS

Lyd og akustik er afgørende for menneskers produktivitet, trivsel og adfærd. Støj er årsag til dårligt indeklima og stress. Hvorfor bliver lyd ofte forsømt i arkitektur? Hvilken betydning har det for os at færdes i et dårligt akustisk indeklima?

Ofte bliver lyd og akustik tænkt for sent ind i arkitektur, hvilket kan blive dyrt og besværligt at gøre noget ved efterfølgende. Hvordan kan man forene arkitektonisk og akustisk design? Hvad er fremtiden for akustisk design?

Kurset er en grundlæggende introduktion til akustisk design i relation til arkitektur. Deltagerne vil blive introduceret til de vigtigste teoretiske grundprincipper, teknikker til at arbejde med akustik og den bredere kontekst af, hvordan lyd og støj påvirker mennesker i dag. Præsentationerne vil blive udført med fokus på videnskab, historiefortælling, underholdning, lydeksempler og konkrete cases integreret i formidlingen.

Om underviseren:  Morten Roar Berg har en master i audiodesign fra Aarhus Universitet, hvor han har specialiseret sig i akustisk design i relation til arkitektur. Under sin tid hos Bjarke Ingels Group var han den første og eneste, der arbejdede dedikeret med lyd og akustik. Som konceptudvikler ved Ecophon er hans primære opgave at rådgive om og formidle akustisk viden. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byens Ejendom ApS

Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Danmark
Byens Ejendom ApS

Send til en kollega

0.075