23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sucesshistorier fra byggebranchen

TrueCommerce har hjulpet hundredevis af virksomheder i byggebranchen med at styrke deres indtjening og blive mere effektive. Læs nogle af vores seneste succeshistorier fra byggebranchen her!

TrueCommerces EDI-platform er en essentiel del i det omfattende netværk af samhandelspartnere fra alle brancher, som byggevirksomhederne udveksler forretningsdokumenter med.

Når man udveksler sine fakturaer og ordrer elektronisk, fjernes behovet for porto, den administrative byrde mindskes, og betalingstiden forkortes. De elektroniske dokumenter oprettes, sendes sikkert og følges op af en leveringsbekræftelse dagligt.

Læs nogle af TrueCommerces succeshistorier fra byggebranchen:

PHJ: PHJ er en af Storbritanniens førende leverandører af badeværelser, køkkener og tilhørende udstyr. De ønskede en fleksibel og integreret EDI-løsning samt mulighed for nem aktivering af leverandører, som endnu ikke er på EDI. Læs historien her.

Wavin: Wavin er en hollandsk producent af plasticrør, hovedsageligt til VVS-branchen. Efter et opkøb besluttede Wavins at konsolidere deres EDI hos TrueCommerce, så de kunne styrke samhandlen med deres kunder og opnå fuld gennemsigtighed i deres forsyningskæde. Læs historien her.

Travis Perkins: Travis Perkins er en stor britisk detailkæde, som blandt andet leverer materialer og værktøj til byggebrancen. Efter at brugt mange interne ressourcer på at vedligeholde deres gamle løsning, valgte Travis Perkins at outsource deres EDI til TrueCommerce. Dermed sparede de penge og fik adgang til TrueCommerces globale samhandelsnetværk. Læs historien her.

 

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047