23948sdkhjf

Styrk din samhandel med Cross Docking!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Cross Docking er et eksempel på, hvordan kunder og leverandører sammen kan optimere leveringstiden, styrke samhandelen og generelt effektivisere forsyningskæden.

Hvad er Cross Docking?

For mange virksomheder er en effektiv forsyningskæde blevet en uvurderlig faktor, når det drejer sig om at skabe vækst. Cross Docking er et eksempel på, hvordan kunder og leverandører sammen kan optimere leveringstiden, styrke samhandelen og generelt effektivisere forsyningskæden.

Cross Docking er en logistisk løsning, hvor leverandøren eller producenten sender varer til kundens distributionscenter, hvorfra de fordeles ud til slutmodtagerne.

Ofte er processen som følger:

  • Lastbiler fragter varerne fra leverandøren / producenten til distributionscenteret
  • I distributionscenteret scannes varerne, og man tjekker deres slutdestination
  • Herefter transporterer man dem enten direkte videre, eller også sorteres de og pakkes sammen med andre varer, som skal til samme slutmodtager


Hvad betyder Cross Docking for leverandørerne?

Stadig flere større indkøbende organisationer vælger at etablere distributionscentre, så de kan reducere deres omkostninger til transport og opbevaring. I den forbindelse stiller de som et krav, at deres leverandører kan understøtte Cross Docking.

Er du leverandør, og kræver din kunde, at du understøtter Cross Docking? Eller er du kunde, og overvejer du at benytte dig af Cross Docking? 

TrueCommerce kan hjælpe dig i gang, så du udnytter alle fordelene! Klik her for at læse mere!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.072