23948sdkhjf

NYHED: MSC-certificeret hellefisk fra Vestgrønland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Hos Royal Greenland er bæredygtigt fiskeri et nøgleord. Vi tilbyder derfor en lang række MSC-mærkede kvalitetsprodukter fra Nordatlanten. Som noget nyt kan du nu også få MSC-certificeret hellefisk fra udenskærs fiskeri i Vestgrønland.

Bæredygtighed er ikke et nyt begreb, men bestemt heller ikke et fænomen, der har mistet sin betydning. Tværtimod. Inden for fiskeri er især ét mærke dominerende, nemlig MSC-mærket, som står for bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.

Fiskeriet efter hellefisk fra udenskærs fiskeri i Vestgrønland blev MSC-certificeret som bæredygtigt og velforvaltet i 2017, og i Royal Greenlands sortiment fås fra foråret/forsommeren 2018 MSC-certificerede naturelle hellefiskefileter uden skind samt kold- og varmrøgede hellefiskefileter og -portioner

Den grønlandske hellefisk har kridhvidt kød, en sød og smøragtig umamismag og en blød, lækker konsistens. Den anses som en stor delikatesse og kan spises på et utal af måder med mange forskellige slags tilbehør og som forret, hovedret og på buffeter.

MSC-certificering er én måde at afspejle bæredygtighed, men Royal Greenland gør også meget andet. Et eksempel er, at vi løbende arbejder på at kunne udnytte så meget som muligt af de fisk og skaldyr, vi fanger. Derfor udnytter vi i gennemsnit hele 90 % af hellefisken, da kun skind og ben kasseres.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Send til en kollega

0.106