23948sdkhjf

En lækker ske i låget er ikke en by i Rusland

| Medlemsnyhed | Indrykket af RPC Superfos a/s

I Moskva spiser man nu en ny is produceret af den russiske virksomhed Taice. Emballageløsningen kommer fra RPC Superfos, og den har bidraget til stærke salgstal i forbindelse med lanceringen af isen. En lille fiks ske i låget har en del af æren.

Det var den helt rigtige beslutning at vælge EasySnackingTM bægeret til at lancere en ny serie is i Moskva og omegn. Sådan siger Taice, der er en nyetableret russisk spiller på spiseis-markedet. Isproducenten rapporterer om overbevisende salgstal fra et område, hvor der bor over 12 mio. mennesker.

Udviklet sammen med eksperter
Taice har brugt en række eksperter for at komme frem til opskrifter, der behager de russiske storbyboers smagsløg og har ramt plet med smagsvarianter som fx solbær, hindbær og chokolade.

Isen sælges i EasySnackingTM bægeret med låg i en stærk lilla farve, som kunderne nemt får øje på og kan genkende. Løsningen er udviklet af RPC Superfos i Danmark, mens det vigtige valg af emballage til isen blev truffet i tæt samarbejde med Denis Komarov fra firmaet UnipakCentr i Moskva. Han siger:

 “Taice-isen er af meget høj kvalitet, og derfor er det væsentligt med en emballage, der ligger på samme høje kvalitetsniveau. EasySnackingTM bægeret er klart den rette løsning her. Vi sætter stor pris på bægeret som helhed, men skeen er nu alligevel noget særligt. Den er solid, praktisk og imødekommer behovet for nemt at kunne spise lækkerier på farten.”

En lækker ske i låget
Udover stærke farver og bløde linjer i bægerets elegante design, har skeen − støbt i ét stykke – central betydning. Den ligger for sig selv øverst i låget, hygiejnisk adskilt fra isen, og det er nemt at få fat i den, når man helt ubesværet har trukket den selvklæbende folie på låget af. Og så er skeen rar at spise med.

 Isen sælges gennem detailvirksomheder i fødevaresegmentet, fx biografer, pizzerias and tankstationer, og Taice er fuld af optimisme for salget denne sommer.

“Folk, der har prøvet Taice-isen i EasySnackingTM bægeret, fortæller os, at de synes virkelig godt om den. Vi får en masse positive tilbagemeldinger, både om isen og om emballageløsningen,” forklarer Denis Komarov.

Den avancerede In-Mould Labelling teknik fra RPC Superfos gør det muligt at vise isens indbydende konsistens på emballagen i en knivskarp fotokvalitet. EasySnackingTM bægerets flotte udseende giver isen ekstra opmærksomhed på udsalgsstederne, og der er ikke langt til lækkersult. Så er det ekstra godt, at man ikke behøver at vente med at spise isen, for skeen er i låget!

Medlemsnyhed

Indrykket af
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Billeder & videoer

EasySnacking_210ml_8851_with_convenient_spoon_in_the_lid_8857_TAICE_Russia_icecreamEasySnacking_210ml_8851_with_convenient_spoon_in_the_lid_8857_TAICE_Russia_cutout

Send til en kollega

0.075