23948sdkhjf

Kontanthåndteringsprodukter herunder bonruller, renseprodukter til terminaler, tutter og meget mere

| Medlemsnyhed | Indrykket af CTcoin Danmark A/S

Har du behov for renseprodukter til Dankort terminaler - eller et smart system til at håndtere dine kontanter, da tjek CTcoins hjemmeside for let, nem og rigtig konkurrencedygtige priser.

CTcoin har netop lanceres en ny hjemmeside som giver adgang til en verden af produkter indenfor moderne kontanthåndtering, renseprodukter til terminaler, bonruller, sikring mod falskmønt/seddel og avancerede køsystemer.

Tjek www.ctcoinshop.dk i dag og får en let, nem og overskuelig hjemmeside hvor du kan købe alt der vedrører pengebehandling og forbrugsvarer til øjeblikkelig levering fra lager i Odense.. Hvis du så over i købet laver en firmaaftale, så får du helt automatisk yderligere 10% på de i forvejen yderst konkurrencedygtige priser og på et hvert køb firmaet foretager. Det eneste du behøver at gøre, er at kontakte Sten Jørgensen på telefon 20866640 - email; stj@ctcoin.com og oprette aftalen.

Da det næsten ikke kan være lettere - og ihvertfald billigere - så spar tid og penge i dag. Du er hjertelig velkommen hos ctcoinshop.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CTcoin Danmark A/S

Holkebjergvej 138
5250 Odense SV
Danmark
CTcoin  Danmark A/S

Send til en kollega

0.11