23948sdkhjf

Gratis videreuddannelse for 10.000 kr. om året for faglærte/ufaglærte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervsakademi Aarhus

Ny statslig pulje dækker nu deltagerbetaling på 10.000 kr. om året til efteruddannelse for alle, som er faglærte eller ufaglærte, og som er i job. Puljen dækker fx uddannelser i salg, retail eller ledelse i Aarhus - og meget mere

Er du faglært eller ufaglært? Så kan du få betalt op til 10.000 kr. hvert år til fag og moduler på alle akademi- og diplomuddannelser, du kan tage på et erhvervsakademi. 

Den nye ordning gælder de næste fire år. Du kan derfor få helt op til 40.000 kr. hen over de næste 4 år.

Ordningen gælder for fag, der begynder efter 1. august 2018, så du kan bruge ordningen allerede nu, når du tilmelder dig et fag eller et modul på en akademi- eller diplomuddannelse.

På Erhvervsakademi Aarhus gælder det dermed også leder-uddannelser, salgs-uddannelser og retail-uddannelser, der har holdstart i efteråret.

 

Ingen regning
Hvis du har tænkt over at gå i gang med at videreuddanne dig, eller måske allerede er i gang, men vil tage flere fag på en akademi- eller diplomuddannelse, så kan du byde ind på at få del i pengene. 

Det eneste, du skal gøre, ud over at tilmelde dig faget, er at sende os en udfyldt og underskrevet erklæring inden 8 dage.

Så søger vi pengene for dig, hvis du lever op til kravene. Dermed får du og din virksomhed ingen regning.

Hvem kan få gratis videreuddannelse?
Du kan få betalt dit fag eller modul gennem omstillingsfonden, hvis du er ufaglært eller faglært – altså, hvis din højeste uddannelse enten er en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Derudover skal du også være i job.

Sådan får du pengene
Når du tilmelder dig et fag på Erhvervsakademi Aarhus, skriver du bare "omstillingsfonden" i reference-feltet, når du går til betaling. Og indsender en erklæring til os bagefter. Proceduren kan variere, afhængig af hvilket fag du vælger, men vi sørger for, du får besked i tilmeldingsfasen.

Hvor kommer pengene fra?
Pengene til at dække deltagergebyret kommer fra den såkaldte omstillingsfond, der er oprettet for at betale deltagelsen på både korte og længerevarende fag. Den statslige fond har 65 millioner om året i alle fire år, og pengene bliver delt ud efter først til mølle-princippet.

Sådan søger du om tilskud på Erhvervsakademi Aarhus - efter først til mølle-princippet

Tre udvalgte uddannelser, du kan få tilskud til
Akademiuddannelsen i retail - Aarhus (kontakt Bettina Arndt på 7228 6178 for spørgsmål)

Akademiuddannelsen i ledelse - holdstart - Aarhus

Akademiuddannelsen i salg og markedsføring - Aarhus


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby J.
Danmark
Erhvervsakademi Aarhus

Send til en kollega

0.097