23948sdkhjf

Ny organisation og nyt fokus for stålvirksomheden Hosta Industries

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hosta Industries A/S

Den nye organisation sikrer, at Hosta Industries også i fremtiden er en handlekraftig organisation på alle niveauer, samt at ejerne Christian og Søren Mosevang, salgsdirektør kan fokusere endnu mere på den strategiske udvikling af virksomheden

Hosta Industries har i august 2018 fået ny organisation – herunder ny teknisk chef og ny salgschef. Den nye organisation sikrer, at Hosta Industries, i takt med virksomhedens vækst, også i fremtiden er en handlekraftig organisation på alle niveauer, samt at ejerne Christian Mosevang, CEO og Søren Mosevang, salgsdirektør kan fokusere endnu mere på den strategiske udvikling af virksomheden.

Hosta Industries har gennem de seneste år haft kraftig vækst i både omsætning og indtjening. For at forsætte den positive fremgang kræver det en udvikling af organisationen.
De organisatoriske ændringer tager afsæt i et ønske om mere entydigt ledelsesfokus på centrale funktioner og skal bidrage til, at kunderne, i endnu højere grad, oplever Hosta Industries som en partner.

 ”Vi har de senere år arbejdet fokuseret med lean som forbedringskultur med kundetilfredshed inden for kvalitet og leveringssikkerhed samt vores vækstmål i sigte. En del af lean er at strømline processer – ikke kun i produktionen, men også i forhold til de administrative processer. Derfor strømliner vi nu også organisationen yderligere med det formål, at vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere fremadrettet skal opleve Hosta Industries som en styrket virksomhed på alle niveauer.” siger Christian Mosevang, CEO hos Hosta Industries.

Teknisk afdeling med kundefokus
Pr. 1. august 2018 er der etableret en teknisk afdeling, der skal fokusere på optimering af kundernes emner, projektledelse af komplekse kundeprodukter, automatisering og implementering af ny teknologi. Ansvarlig for afdelingen er Anders Christensen, der går fra Lean Project Manger til rollen som teknisk chef. Opgaverne er tidligere blevet varetaget andre steder i organisationen, men den nye afdeling er med til at understøtte Hosta Industries’ målsætning om at være partner for kunderne. ”Vi afsætter på denne måde yderligere ressourcer til at hjælpe og rådgive vores kunder, så vi kan medvirke til at optimere på kundernes produkter – og dermed deres forretning” udtaler salgsdirektør Søren Mosevang.

Ny salgschef og nye muligheder
For at frigive tid til den strategiske udvikling og få nye kompetencer ind, trækker salgsdirektør Søren Mosevang sig fra den daglige ledelse i salg og overlader styreroret for salgsafdelingen til Jacob Overby, der det seneste år har fungeret som Area Sales Manager.

Om ændringen i salgsafdelingen siger Søren Mosevang: ”Med Jacob som salgschef får vi skabt det nødvendige salgsmæssige fokus, der skal udvikle salget og skabe en stærk, kundeorienteret salgsorganisation. Samtidig ser vi mod nye markeder – blandt andet i norden – og fokuserer på nogle af de nye muligheder, vi tilbyder kunderne. Blandt andet inden for 3D målsætning og rørbearbejdning, som er blandt branchens bedste.”

Overblik over kontaktpersoner i de enkelte afdelinger findes på Hosta Industries’ hjemmeside, hvor der også kan læses mere om nye og eksisterende ydelser.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093