23948sdkhjf

Vi hjælper dig i mål ved jeres næste messedeltagelse - kontakt Expression ApS på 61653597

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Den lette vej til opbygning af den bedste messestand Kan du mærke presset for at nå at blive klar med din messestand? Det kunne den kunde, jeg havde i sidste uge.

- og hvordan Peter fra Hernning ikke længere skal stresse rundt for at nå det hele.
Kan du mærke presset for at nå at blive klar med din messestand?

Det kunne den kunde, jeg havde i sidste uge.
Lad os kalde ham Peter (for persondataloven).

Peter er koordinator hos en lille virksomhed i Herning, og selv om han er mester i koordineringens kunst, så er messestandopbygning ikke der han har sin spidskompetence. (Han er derimod vildt god til at fiske, snakke hurtigt og få tingene fra hånden, men det er en anden snak. )

Peter ved ganske enkelt ikke, hvor mange elementer der kræves, for at opbygge en lækker messestand. Derfor ringede Peter "stakåndet" til mig:

Peter: "Henrik. Hjælp! Hvad gør jeg?"
Mig: "Hej Peter. Hvad er problemet?"
Peter med en stemme på high-speed: "Jeg har mistet overblikket. Jeg står helt selv for vores messestand og der skal så mange elementer med. Jeg ved hverken hvor jeg skal starte eller begynde og hvad der fungerer bedst på en messestand. Plus det bliver bare lige pludselig så pokkers dyrt og det ved jeg at chefen ikke synes om. Hvad gør jeg?"

Mig i mit sædvanlige rolige toneleje: "Helt rolig. Jeg har en løsning til dig. Jeg har nemlig sammensat en komplet messepakke, hvor alle elementer er inkluderet. Messestanden er fleksibel og det er så nemt at opsætte, at selv en babyelefant kan klare det med sin snabel...
Og jeg lover dig, at din chef også bliver rigtig glad for prisen."

Normalprisen er kr. 18.395,-
Du kan få hele pakken for kun kr. 13.995 + moms

Hør her hvad Peter fik ud af at købe hele den samlede messepakke:

"Messepakken og Henriks rådgivning har sparet mig for masser af tid - og reduceret mit arbejdspress betydeligt"

Peter har som koordinator mange bolde i luften og indtil i sidste uge var han i gang med at samle tilbud ind på forskellige messeprodukter, beregne pris, højde, længde, farvekoordinere, overveje hvordan de forskellige messedele fungerede sammen og tænke på hvordan han fangede målgruppens opmærksomhed. Som bare nogle af opgaverne.
Der var et stort arbejdspres, men...nu er Peter´s stressniveau faldet betydeligt siden sidste uge.

Her er hvad Peter selv siger:
"I dag har jeg styr på messen ved køb af bare ét enkelt produkt. Det har frigivet masser af tid til mine andre opgaver. Derudover har jeg fået en uvurderlig og kompetent rådgivning af Henrik omkring messer, som jeg ikke selv havde nogen chance for at finde frem til.
Det er selvfølgelig også dejligt, at jeg formåede at gå under budget med det samlede tilbud".
***
Mvh Henrik
P.S. Vil du også have både rabat og ekspertviden og få frigivet mere tid, så fang mig på tlf. 6165 3597 eller hh@expression.nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.069