23948sdkhjf

Dansk pilfingersikring er populær i USA

| Medlemsnyhed | Indrykket af RPC Superfos a/s

Den amerikanske virksomhed Palazzolo’s har taget en ny emballage i brug til sin gourmet-is. Det er UniPak-bægeret fra RPC Superfos, som med pilfingersikring, ske i låget og flot grafisk dekoration bidrager til en stadigt stigende succes.

Lige siden Pete Palazzolo var teenager, har han haft en passion for italiensk inspireret is. Nu, tredive år senere, har hans passion gjort ham til en succesrig virksomhedsindehaver. Hans virksomhed, Palazzolo’s Artisan Dairy, ligger i staten Michigan, USA, hvor der produceres over 1.000 forskellige slags som fx vegansk frozen yoghurt af mandelmælk og vandmelon slush-ice. Alle Palazzolo’s produkter er fremstillet af friske ingredienser og rene råvarer, og derfor skal emballageløsningen have tilsvarende høj kvalitet.

Pilfingersikring sparer tid og sikrer isens kvalitet
For nylig har Pete Palazzolo valgt at bruge UniPak bægeret fra RPC Superfos til sin is i størrelserne 365 ml, 520 ml, 550 ml og 1 liter, og han er yderst tilfreds med den nye løsning. Særligt én egenskab ved emballagen giver han topkarakter:

“Den pilfingersikring, som er standard for UniPak bægrene, er meget attraktiv. Den forsikrer vores kunder om, at ingen andre før dem har haft kontakt med isen. Dertil kommer, at vi både kan optimere vores fremstillingsprocesser og bevare isens høje kvalitet. Med pilfingersikringen behøver vi ikke at svejse en folie på plastkanten, og på den måde slipper vi for at udsætte vores gourmet-is for et varmechok. Vi sparer tid, og isen beholder sin lækre kvalitet.”

Skeen er i låget, så spis bare med det samme
Pete Palazzolo planlægger at bruge en mindre UniPak variant, nemlig Ø69 mm 155 ml, der fås med en ske i låget. Denne løsning er helt perfekt, når man sælger is direkte fra en lastbilskiosk fx i forbindelse med koncerter, sportsbegivenheder og festivaler. Her køber folk ind til den søde tand og spiser isen med samme, mens de går omkring.

Smukke dekorationer til smuk is
Isen fra Palazzolo’s har en intens smag og stærke farver, og UniPak løsningen afspejler indholdet på bedste vis. Emballagen er nemlig dekoreret med en avanceret In-Mould Labelling teknik, som giver en ridsefast, perfekt grafisk dekoration i klare farver og viser en masse flotte detaljer.

“Emballagedekorationen er blevet fantastisk flot, og kvaliteten ligger klart over det, man normalt ser. Desuden er UniPak emballagen ‒ uanset størrelse ‒ rar at røre ved, og vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger om netop dette,” konstaterer Pete Palazzolo.

Emballageleverandør – eller emballagepartner?
Når det gælder samarbejdet med RPC Superfos US, fremhæver isproducenten, at det er nemt at kommunikere med den nye emballageleverandør. Pete Palazzolo forklarer:

“Vi oplever RPC Superfos som meget mere end blot en leverandør af emballage – vi opfatter dem faktisk som en partner, der virkelig ønsker at se vækst og fremgang for vores forretning. Vores relation går klart ud over selve salgskontrakten, og vi ser samarbejdet som starten på en langvarig forretningsforbindelse.”

Alt, hvad Palazzolo’s Artisan Dairy fremstiller på det 4.650 m2 store ismejeri i Michigan, laves efter ordre, og typisk sælges isen til gourmetrestauranter og specialbutikker.

Siden 2015 har RPC Superfos US haft en fabrik i Winchester, Virginia, USA, ca. to timers kørsel fra Washington. Samlet har RPC Superfos, der er del af den engelske koncern RPC Group, 16 fabrikker i 11 lande og over 2.600 ansatte. Hovedsædet ligger i Høje Taastrup.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.098