23948sdkhjf

Bygningsintegrerede og æstetisk tiltalende solceller – er fremtidens tage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Partner ApS

Med SolTech RooF har du et flot tag, som producerer grøn energi og sænker dine driftsomkostninger mange år fremover.

SolTech RooF -  er et smukt udformet solcellepanel, designet og konstrueret for at erstatte traditionelle tagsten, den integreres direkte i taget og samtidig udgør den bygningens klimaskal. Perfekt til nybyg eller renovering af ældre huse, så er SolTech RooF den optimalle løsning, så du kan undgå at lægge solcellepaneler oven på taget – grimt og uæstetisk.
SolTech RooF er både arkitektens og bygherrens favorit, da den er arkitekturens æstetik og kan tilpasses helt efter tagets konstruktion. Panelet er bygget således, at den kan integreres i taget på ligesom en almindelige tagsten, hvilket gør den enkel og lønsom at installere. Helt præcist har den en størrelse svarende til 10 tagsten, hvilket gør montagen både hurtigere og nemmere.
Det er et solidt solcellepanel/tagpanel, som er bygget til at gå og stå på. Og produktet er designet ud fra et økoprincip, da alle materialer er genanvendelige. SolTech RooF’s solceller, er tyndfilms teknologi, hvilket gør at produktet leverer energi, også selv ved skyggepåvirkning og diffust lys, hvilket gør den klimavenligt og rentabelt specielt til bygninger.

Tekniske specifikationer SolTech RooF


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Partner ApS

Sønderborggade 1
2100 København Ø
Danmark
Solar Partner ApS

Send til en kollega

0.074