23948sdkhjf

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

For cirka et år siden valgte Superbrugsen i Ørbæk at udvide og modernisere forretningen med yderligere 500 m2. Det var i samme ombærring startskuddet til en større og mere attraktiv slagterafdeling med en moderne røgproduktion.

I den forbindelse tog Superbrugsen INGVALD med på råd, hvor vi i samarbejde fandt den absolut bedste løsning til den nye slagterafdeling; en Mauting Compact røgovn.

Ny røgovn giver hele slagterafdelingen et løft
“Jeg har altid haft en passion for spegepølser, og med den nye røgovn har vi for alvor fået gang i salget”, siger slagtermesteren. Røgovnen har ikke kun løftet salget af spegepølser, men også andre røgede produkter såsom hamburgerryg og bacon. Men det gør kunderne forvente: “Vi skal sørge for, at vi altid har røgede produkter i køledisken, ellers mister vi kunder; de forventer nemlig, at produkterne er der, hver dag”, lyder det fra slagtermesteren.

I runde tal har røgovnen medvirket til en stigning på 35% i salg af pølser samt en 10-15% stigning i hele omsætningen i slagterafdelingen.

“Det har været hele investeringen værd”, siger slagtermesteren, der i sin tid var fortaler for at købe en moderne røgovn.

Eget layout giver den rigtige opmærksomhed
I takt med Superbrugsens investering i et nyt røgsetup valgte butikken også at investere i videreudviklingen af egne produkter. Det resulterede i et nyt layout til spegepølser, der gør, at butikkens egne spegepølser skiller sig ud, er til at genkende og på samme tid signalerer kvalitet.

Det nye layout og røgovn har givet Superbrugsen i Ørbæk de absolut bedste vilkår for at producere røgede kvalitetsprodukter, der næsten sælger sig selv.

Det har været spændende at arbejde sammen med Superbrugsen i Ørbæk, hvor vi sammen har skabt de bedste rammer for at videreudvikle butikkens egenproduktion.

Læs mere om INGVALD og vores produkter på ingvald.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Danmark
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Send til en kollega

0.047