23948sdkhjf

Ferske kalkuner til Thanksgiving den 22. november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kalu A/S

Thanksgiving fejres i stigende grad herhjemme. Og det er da også en dejlig anledning til at samles med venner og familie om en helstegt, farseret kalkun. 

I USA er Thanksgiving en af årets store højtider, som holdes den 4. torsdag i november, hvilket i år er den 22. november. Her samles man i familiens skød for at holde traditionerne i hævd og lave den traditionelle Thanksgiving menu sammen.

Menuen er traditionsrig og hovedingrediensen er den store flotte kalkun, der fyldes med lækkert fyld og barderes med bacon eller spæk. Det klassiske tilbehør til den saftige kalkun er søde kartofler og majs, squash og tranebær, græskar og en god omgang mos garneret med sauce.

Festmåltidet akkompagneres som hovedregel af bordbøn, hvor man takker Gud for årets velsignelser. Thanksgiving handler om at sige tak for de ting du kan elsker, at udvise taknemmelighed for det liv du har.

Amerikanerne har haft held med at eksportere Valentinsdag og Halloween til andre kontinenter. I Danmark har vi adopteret kærligheden på de elskendes helligdag og vi pynter op med udskårne græskar, klæder os ud og ringer på døren og lover slik eller ballade.

Thanksgiving fejres også i stigende grad herhjemme. Og det er da også en dejlig anledning til at samles med venner og familie om en helstegt, farseret kalkun. 

Vælg mellem størrelserne 4-5 kg, 5-6 kg, 7-9 kg eller en basse på over 10 kg. Se mere her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kalu A/S

Flæsketorvet 45-55
1711 København V
Danmark
Kalu A/S

Send til en kollega

0.159