23948sdkhjf

Ecco etablerer bytorv i Bredebro

Skofirmaet fejrer sit 50-års jubilæum med en gave til hjembyen Bredebro. Projektet omfatter etablering af et bytorv, en investering på et tocifret millionbeløb.
- Da vi kom for 50 år siden, var Bredebro en blomstrende handelsby med mange butikker. Der er over årene blevet lidt mere stille. Vi har derfor besluttet at opføre et spændende butikscenter med flere butikker, fortæller Hanni Toosbuy Kasprzak, bestyrelsesformand i Ecco Sko i en pressemeddelelse.

Projektet, som er navngivet Toosbuys Torv, opføres mellem Storegade, Industrivej og jernbanen i Bredebro. Ecco-gaven til Bredebro er en tocifret millioninvestering i byens handels- og fritidsliv.

- ECCO har købt en del bygninger på Storegade i Bredebro. De bliver inddraget for at give plads til projektet, oplyser Gerd Rahbek-Clemmensen, administrerende direktør i Ecco Holding, der er koordinator for projektet.

Planen er, at Eccos nuværende butik i Bredebro flytter til Toosbuys Torv, mens Centrum Blomster flytter til Eccos butik i Storegade.

Projektstart sidst i 2013
Arkitektfirmaet Over Byen, der er byfornyelsesspecialister, har udarbejdet et projekt, der tager udgangspunkt i egnens natur og byggestil. Byggeriet baserer sig på en moderne fortolkning af marskgårdens opbygning.

- Projektet vil nu skulle videreudvikles i tæt samarbejde med Bredebro Lokalråd og Tønder Kommune. I takt med, at de forskellige tanker og muligheder kommer på plads, vil vi gradvist kunne løfte sløret for flere detaljer, siger Gerd Rahbek-Clemmensen.

Der ventes projektstart i slutningen af 2013 eller begyndelsen af 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125