23948sdkhjf

Tænketank: Supermarkeder skal skubbe mere til danskernes kostvaner

Selvom salget af plantebaserede fødevarer er steget de senere år, ligger det stadig på et meget lavt niveau.

I gennemsnit køber en indbygger årligt et halvt kilo af kødalternativer mod 63 kilo for ferskt og forarbejdet kød. Det samme gælder for mælk, hvor danske forbrugere i gennemsnit køber 3 liter plantedrikke mod 72 liter mælk hvert år.

For at...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til RetailNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Klumme: Cityforening må vågne op - og blive bedre!
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Tre store kæder overtager 20.000 kvadratmeter nær centrum i nordjysk handelsby
Landsby smider Coop på porten - kaster sig i favnen på konkurrenten
Åbner anden tobaksfrie butik i Danmark: Sådan tog Lidl-kunderne imod den første
Dansk Erhverv har kåret de bedste e-handlere i Danmark: Her er vinderne
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094