23948sdkhjf

Køkkenkæde skifter generation og lokation i nordvest

Når Designa-kædens lejemål i Thisted den 1. oktober ophører efter 36 år, står et nyt hold klar til at overtage forhandlingen af køkkenerne fra Kjellerup. De nye indehavere, Jesper Vinther Fruergaard og Henrik Holm Poulsen, som også driver Designa-butikkerne i Herning og Lemvig, er derfor på udkig efter både nye lokaler og en ny butikschef med solidt kendskab til lokalområdet, som kan blive en del af ejerkredsen.

– Der er vigtigt for os at finde en partner, der kender området og kunderne rigtig godt – én der er i stand til at se muligheder for at videreudvikle forretningen i lokalområdet. Samtidig søger vi lokaler, der har en mere synlig og let tilgængelig beliggenhed end den nuværende butik, siger Jesper Vinther Fruergaard, der ikke er i tvivl om, at købstaden ved Limfjorden rummer stort potentiale for Designa.

– Derfor glæder vi os rigtig meget til at komme ud og finde den helt rigtige lokation og snakke med de rigtige mennesker – ikke mindst den nye butikschef, der kan være med til at indfri det, lyder det videre.

Udstillingskøkkenerne i den eksisterende Designa Thisted sælges ud i løbet af sommeren, og planen for den nye butik er, at alt skal være klar til åbning omkring årsskiftet. Generationsskiftet og flytning af butikken til ny lokation har ikke yderligere indflydelse på salg af køkken, bad og garderobe, der fortsætter uforandret.

Ikke helt færdige med foretagendet

I jagten på en ny lokation lægger man vægt på, at rammerne afspejler brandet, ligesom det ifølge Designa-direktør Erik Høj er afgørende, at en ny butikschef kommet med stort engagement i både kunder og forretning.

– Omdrejningspunktet for vores vækststrategi er at gøre kæden til landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere. Vi har over de sidste år kunnet tiltrække dygtige køkkenfolk, der alle brænder for at være selvstændige, og det giver et drive i kæden, som er helt unikt, og vi har fået skabt en kultur, der kan sikre fremtidig vækst, siger Erik Høj.

Igennem de sidste årtier er Desgina i Thisted blevet drevet af Arne H. Jensen og Bjarke Storgaard, og selvom de to erfarne herrer nu er klar til at overlade styringen til en yngre generation, er de ikke klar til et endeligt farvel, hvorfor de også efter den 1. oktober vil være at finde i butik og lokalområdet.

– Butikken i Thisted har været en kæmpe del af mit liv, og køkkenbranchen har givet mig utrolig meget, og ærlig talt kan jeg nok ikke helt undvære at være en del af den endnu. Jeg glæder mig til gengæld til at træde lidt tilbage og fokusere på at hjælpe kunderne i butikken til det rigtige køkken, siger Arne H. Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078