23948sdkhjf

Vinderne af årets e-handler er fundet

Onsdag aften løb prisuddelingen Årets E-handler af stablen i København, og det blev ur-forretningen Ditur.dk, der løb af sted med prisen for Årets Butik.

Den anden hovedpris, Årets Grønne Butik, gik til Elgiganten.

Årets E-handler er arrangeret af prissammenligningssiden Pricerunner, som har udvalgt vinderne baseret på danskernes stemmer og anmeldelser samt en grundig proces med såkaldt mystery shopping, hvor en uvildig kunde vil give de enkelte butikker en vurdering.

Ditur.dk vandt Årets Butik med begrundelsen, at "vild vækst har kendetegnet de første knap ti år for årets vinder. Ditur viser købmandskab, en stærk organisation og et inspirerende digitalt univers, hvor de sidder tungt på deres niche. Vi glæder os til at følge Årets Butik på deres ambitiøse rejse".

Hos Ditur.dk er direktør og medstifter Kasper Dissing tilfreds og stolt over prisen.

- I 2021 vandt vi kategorien "Tøj & Tilbehør" og det er fantastisk at vinde kategorien igen i år. At vi så ovenikøbet bliver hædret med Årets Butik er et kæmpe skulderklap i en travl hverdag. Det vejer ekstra tungt, at danskerne har nomineret os, for tilfredse kunder er afgørende for en webshop som vores. Vores dygtige medarbejdere kæmper hver dag for at sikre en høj kundetilfredshed, og det er afgørende for fortsat succes for Ditur. Vi er meget taknemmelige for anerkendelsen fra vores kunder, mystery shoppers og Pricerunner, siger Kasper Dissing.

Anerkendt for indsats

Med prisen som Årets Grønne Butik formår Elgiganten at få anerkendelse for en indsats, de gennem mange år har gjort for at øge bæredygtigheden i deres virksomhed.

- Som markedsleder er vi i Elgiganten selvsagt optaget af at tage ansvar. At blive anerkendt for vores anstrengelser og mangeårige arbejde med bæredygtighed, varmer derfor. Jeg er meget stolt af prisen. Det er uden tvivl en vigtig milepæl. At det er vores kunder, der har været med til at nominere os, betyder også meget. For det er netop vores kunder, vi ønsker at samarbejde med om at reducere, genanvende, genbruge og forlænge produkters levetid. Det er ikke noget vi kan gøre alene, siger den mangeårige administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Udover Ditur.dk og Elgiganten, der løb med de to hovedpriser, blev der uddelt priser for Årets E-handler i en lang række underkategorier, hvor blandt andet Proshop, Saxo og Coolshop modtog priser.

Årets E-handlere

Badeværelse:

BilligVVS

Bolig og indretning:

Luxoliving.dk

Børn og familie:

Kids-world.dk

Bøger:

Saxo

Computer og software:

Føniks Computer

Foto og video:

Kamerahuset

Fritid:

Eventyrsport

Gaming og underholdning:

Proshop

Have og udemiljø:

Bauhaus

Helse:

Apopro

Hobby:

Coolshop

Hvidevarer:

Whiteaway

Køkken:

Kitchenone.dk

Legetøj:

BR-legetøj

Lyd og billede:

Elgiganten

Renovering og byggeri:

10-4

Skønhed:

Matas

Sport:

Unisport.dk

Telefoni:

Bilka.dk

Tøj og tilbehør:

Ditur.dk

Kilde: Pricerunner

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082