23948sdkhjf

Salling Group dropper discountsatsning

Basalt - Salling Groups discountsatsning - når ikke at få et år på bagen, førend kæden må lukke igen. 

Det skriver Finans

I skrivende stund består kæden af otte butikker fordelt over hele landet, og to nye butikker stod foran en åbning i den nærmeste fremtid. Disse er nu aflyst - og fire af de otte eksisterende butikker omdannes til nye Netto-butikker. De resterende fire lukkes i løbet af de næste måneder. 

Salling Group begrunder lukningen af Basalt med en ændring i samfundsøkonomien, hvor inflationen og energiudgifterne er på tilbagetog. 

- Jeg er stolt af, hvordan vi på rekordtid lancerede et koncept, der tilbød kunderne en langt billigere indkøbskurv end noget andet sted i markedet. Det ligger dybt i vores dna at have fokus på at løse kundernes vigtigste udfordringer ved hjælp af nye, innovative tiltag, og vi vil også fremadrettet teste nye løsninger, som alle vil være målrettet at forbedre kundernes hverdag, siger Anders Hagh, der er finansdirektør i Salling Group og kommende administrerende direktør i koncernen. 

Kædedirektør i Basalt, Henrik Nielsen, tilføjer, at man "tager en enorm læring med os videre fra Basalt". 

- Basalt har indfriet forventningerne på rigtig mange måder. Vi har overholdt vores prisløfte og sikret kunderne dagligvarer til markedets klart laveste priser, men vi kan se, at kunderne foretrækker tilbud fremfor at handle basisvarerne ét sted til faste lave priser.

- Og så er det tydeligt, at nu, hvor temperaturen stiger, og sommeren er på vej, at vi med ambitionen om et minimalt energiforbrug får svært ved at imødekomme den naturlige efterspørgsel på blandt andet kølede varer, siger han i en pressemeddelelse. 

Koncernen oplyser endvidere, at de nuværende ansatte i Basalt-butikkerne tilbydes ansættelse i Netto-kæden. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672