23948sdkhjf

Kiwi minipris kommer til Hirtshals

Den 30. maj slår discountkæden Kiwi minipris dørene op for sin første butik i Hirtshals. På dagen fejres åbningen fra kl. 10 med gaver, fest og stærke åbningstilbud.
Torsdag den 30. maj åbner den fremadstormende discountkæde Kiwi minipris sin første butik i Hirtshals. Nærmere bestemt på adressen Nejstdalen 2, der før husede en SuperBest-butik.

Med åbningen har Kiwi minipris 91 butikker i Danmark, og alene i år har landets nyeste discountkæde åbnet syv butikker.

På åbningsdagen fejrer butikschef Jeppe Bagge Hjortlund sammen med sine ansatte åbningen og deler fra kl. 10 gaveposer ud til de første 100 kunder. Dagen igennem vil der desuden være slagtilbud og udlevering af Kiwi minipris’ fordelskort, LÅRkort, til alle kunder, som lægger vejen forbi Nejstdalen 2.

For de handlende i Hirtshals byder den nye 631 m2 store Kiwi-butik på discountsektorens største varesortiment i form af hele 3.000 varenumre. Herunder et særligt fokus på økologi samt frisk frugt og grønt.

- Det er altid en glædelig begivenhed, når vi klipper snoren til en ny Kiwi minipris. Et er, at de handlende får adgang til en ambitiøs og kvalitetsfokuseret discountkæde, hvor stort set alle dagligvareindkøb kan klares. Noget andet er, at der med hver ny butik følger arbejdspladser, og at vi gør vores til at opretholde et varieret og levende butiksliv i byer og bydele, siger Bjarne Bak, adm. direktør i Kiwi minipris.

Den nye Kiwi minipris i Hirtshals har åbent fra 8-22 alle ugens dage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079