23948sdkhjf

Discounttjek i dagligvarebranchen: Så små er forskellene på kædernes priser

B.T. kalder det en "intens discountkrig", der har deltagelse af Rema 1000, Netto, Coop 365discount og Lidl. 

De fire udøvere kæmper i øjeblikket en indædt kamp om at være billigst på et dagligvaremarked, der - også grundet inflation og energikrise - har været presset i det seneste års tid. 

Inflations- og energikrisen har ligeledes skubbet kundesegmentet mere mod discountbutikkerne - og her konkluderer B.T. efter deres pristjek af 25 forskellige dagligvarer, at der er "skarp konkurrence". 

Mediet skriver endvidere, at der på 14 af de i alt 25 dagligvarer er identiske priser på tværs af de fire dagligvarekæder - og forskellen kæderne imellem er således også minimal.

Den billigste samlede pris for de 25 varer står Rema 1000 for med 392,85 kroner. Omtrent fem kroner dyrere er den samlede pris for samme varer i Netto - og det er vel at mærke den dyreste kurv i pristjekket. Lidl og Coop 365discount placerer sig imellem med samlede priser på henholdsvis 393,68 og 395,68 kroner. 

Til pristjekket er der indkøbt gængse dagligvarer som hakket oksekød, smør og grøntsager. 

Rema 1000-kædens LinkedIn-side har man også registreret sig B.T.'s pristjek, hvor man dog blot nøjes med at konstatere, at den norskejede dagligvarekæde har vundet pristjekket. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.74