23948sdkhjf

BSK-formand forsvarer Coop-beslutninger efter kritik fra tidligere Irma-direktør

Alfred Josefsen har flere gange rettet en kritik af Coop-koncernen for deres lukning af Irma-kæden, som han tidligere har været direktør for i knap 13 år. 

Det har vi også tidligere beskrevet her på RetailNews, men også på sin personlige LinkedIn-profil har Alfred Josefsen forholdt sig kritisk til Coop-ledelsens beslutninger.

Nu har formanden, Tonny Lauridsen, for Brugsforeningernes Samlede Kædeforening (BSK) - som er bindeleddet mellem de selvstændige brugsforeninger, der driver hundredvis af dagligvarebutikker over hele landet, og direktionen i Coop Danmark - imidlertid taget bladet fra munden. 

Fremtidens Coop

  • Coop præsenterede i slutningen af januar strategien "Fremtidens Coop", der involverer følgende: 
  • Man vil samle de største butikker fra kæderne Kvickly, SuperBrugsen og Irma i én kæde, som skal hedde Coop

  • Den nye struktur betyder, at Coop går fra at have otte forskellige kæder til blot at have tre

  • Indtil sidste år havde man Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta, 365discount, Irma, Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD

  • Det bliver reduceret til Coop, 365discount og Brugsen

Kilde: Coop

- På den ene siden er interessen for vores virksomhed selvfølgelig smigrende. Men på den anden side: Man mærker hensigten - og forstemmes, skriver Tonny Lauridsen indledningsvis i et indlæg på Dagligvarehandlen.dk

- Vi kan godt tvivle på, at det er idealisme og interesse for Coop, der driver Alfred. Opskriften på de mange indlæg virker til at være den samme: Halve sandheder blæst op til en soufflé i overstørrelse. Serveret på en bund af nag og bitterhed, tilføjer han yderligere i sin klumme. 

Tonny Lauridsen lægger dertil vægt på, at man i BSK bakker op omkring beslutningen om at lukke Irma-kæden, og at denne beslutning er taget på baggrund af "omfattende og grundige analyser" og ikke "følelser og mavefornemmelser". 

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.689