23948sdkhjf

Rekonstruktion forsinker Irma-auktioner inden lukning

Senest til september og oktober lukker de sidste Irma-butikker endeligt.

Det har kædedirektør Martin Brinch Jöhncke tidligere sagt til RetailNews. Det skulle samtidig markere slutningen på de mange Irma-auktioner, som Coop-koncernen har lagt ud løbende på Lauritz.com, i takt med at Coop har fået genstande ind - samt lukket butikker ude i landet. 

Men i sidste uge meldte auktionssiden ud, at selskabet er gået i rekonstruktion - og det får nu konsekvenser for fremtidige Irma-auktioner. Det skriver Børsen

- Vi har givet dem besked om, at der ikke kommer flere varer ind, før vi har fået pengene for det, der er blevet solgt. Men det er altså ikke nogen stor sag for os, siger Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør i Coop. 

Tilbage i slutningen af maj måned kunne Martin Brinch Jöhncke tælle sammen til cirka 200.000 kroner som et resultat af auktionerne hos Lauritz.com. 

Men ingen af disse penge er altså løbet ind til Coop-koncernen endnu, fortæller Jens Juul Nielsen, der dog tilføjer, at man er fortrøstningsfuld omkring at få pengene udbetalt på et tidspunkt - også selvom "det er et relativt lille beløb", siger han. 

Der har tidligere været registreret et salg på 39.000 kroner for en træfigur af Irma-pigen - en handel der dog gik i vasken, da auktionen sluttede. Læs mere om den historie her

Artiklen er en del af temaet Auktionshus i forfald.

Se nøgletal for:
Læs mere om: auktion dagligvarehandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.735