23948sdkhjf

Wood Wood lukker butikker og får tilført millioner fra ejere efter katastroferegnskab

Det danske modebrand Wood Wood har gennem flere år haft det svært, og i de seneste to offentlige regnskaber, 2020 og 2021, har virksomheden bag, Carrington, tabt knap 7 millioner kroner, og i 2021 lød egenkapitalen på -17,7 millioner kroner.

Og i 2022 gik det endnu værre, viser det seneste årsregnskab, der netop er offentliggjort.

Her gik Wood Wood tilbage til 22 millioner i bruttofortjeneste, men på bundlinjen lød det på et minus på 32 millioner kroner.

Det skriver Børsen.

Det får nu ejerne til at tage drastiske midler i brug for at opretholde driften.

Overfor Børsen fortæller bestyrelsesmedlem Mads Lunøe, der er en del af familien, der ejer hovedparten af Carrington, at ejerne for år tilbage skød penge i Wood Wood for at understøtte et turnaround.

Forretningen har dog været i dårligere forfatning end ellers antaget, og derfor har de været nødsaget til at hælde flere penge i."Flere penge, end vi egentligt havde regnet med," lyder det.

Ifølge avisens oplysninger er aktionærerne kommet med et beløb i omegnen af 20 millioner kroner.

For at rette op på den negative udvikling er der desuden taget en beslutning om at lukke en række butikker. Butikken i Aarhus, to butikker på Frederiksberg og en af de to i Berlin lukker, mens de fem i København og én i både London og Berlin består.

Alt imens det har været svært at tjene store penge på især de udenlandske butikker, så har engrossalget til forhandlere været den stærkeste del af forretningen, og derfor er det også i engros-kurven, at Wood Wood fremover vil lægge sine æg.

- Det er også den (engrosforretningen, red.), vi har tjent penge på gennem tiden, mens vores butikker har været svære at tjene penge på, siger Mads Lunøe til avisen.

Carrington ApS
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 22,3 29,8
Resultat af primær drift -27,2 -3,4
Resultat før skat -31,0 -2,8
Årets resultat -32,0 -2,7
Balancestatus 77,8 75,7
Egenkapital -4,8 -17,7
Antal ansatte 77 55
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11