23948sdkhjf

Byggemarked rykker i bevaringsværdige rammer

Den bevaringsværdige bygning på Amagerbrogade 25, som tidligere husede Amagerbanken, er nu fyldt med søm, skruer, maling og blomster. Her slog Silvan lørdag dørene op til en nu 700 kvm stor citybutik, og for adm. direktør Klaus Dolmer er der god ræson i at være tæt på storbyens gør-det-selv-entusiaster.

– Det skal være nemt at kaste sig ud i gør-det-selv projekter i hjemmet – også når man bor på i byen. I den nye Silvan på Amagerbrogade kan vores kunder få en moderne byggemarkedsoplevelse centralt i byen, siger Silvan-direktøren i en pressemeddelelse.

I den nye Silvan kan man blandt andet få skåret træ i specialmål i butikkens savværk eller leje det værktøj, man ikke selv har liggende derhjemme. Man kan også svinge forbi på vejen hjem for at afhente pakker i pakkeshoppen eller få kopieret en nøgle.

Den nye butik på Amagerbrogade er en af Silvans i alt 5 citybutikker, der findes i og omkring landets største byer. Her er der ekstra stort fokus på, at det skal være så nemt og bekvemt som muligt at købe ind til projekterne i hjemmet, og ifølge Klaus Dolmer er konceptet blevet taget ualmindeligt godt imod.

– Vi er godt i gang med at etablere flere butikker særligt ved de større danske byer, og hver gang vi slår dørene op til en ny citybutik, bliver vi virkelig imponerede over, hvor godt folk tager imod os. Vi har arbejdet benhårdt for at skabe et flot og inspirerende resultat, og derfor har vi også glædet os enormt meget til at byde folk velkommen i den nye butik på Amagerbrogade, siger direktøren.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079