23948sdkhjf

Lidl og Too Good To Go udvider samarbejdet

Gennem flere år har Lidl været at finde på Too Good To Gos madspildsplatform, men én del af sortimentet har ikke været med. Indtil nu.

For Lidl og Too Good To Go har indledt et samarbejde, hvor også Lidls populære bake-off vil være at finde i lykkeposerne fremover.

Det oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

Lil og Too Good To Go har gennem en periode testet konceptet i syv Lidl-butikker, og nu er det besluttet, at de vil gøre det permanent.

Lidl Danmarks administrerende direktør, Jens Stratmann, er glad for at udvide samarbejdet.

- Vi er begejstrede for, at vi sammen med Too Good To Go nu kan udbrede bekæmpelsen af madspild til endnu en varekategori – nemlig brød og kager fra vores prisvindende bake off. Lidl var den første discountkæde til at indlede et samarbejde med Too Good To Go tilbage i 2019, og både deres store viden, om hvordan man begrænser madspild og deres afsætningskanal i form af appen, har stor værdi for os. Vi skal være langt bedre til at undgå madspild, og det er et samfundsansvar, som vi gerne tager på os, siger Jens Stratmann i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen lyder det videre, at Lidl forventer, at de fremover vil kunne sikre, at langt størstedelen af deres overskud af brød og kager fra bake-off vil blive reddet frem for at blive smidt ud.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078