23948sdkhjf

Ejeren af to cafékæder slået ud af konkurs

Efter at have vaklet på kanten af lukning i årevis er slut for cafékæderne Café A og Dalle Valle. Selskaberne, der stod bag dem, er nemlig gået konkurs. Først lukkede Bayramoglu Holding i 2020, og nu er kædernes anden ejer, Musavvir Holding, under konkursbehandling.

Begge selskaber er grundlagt og ejet af Susli Mustafa Bayram, der ikke ønsker at kommentere udviklingen over for mediet Finans.

Musavvir Holding har ikke afleveret et 2022-regnskab. Året før leverede selskabet et underskud på 17,2 millioner kroner, mens 2020 gav et minus på 20,7 millioner efter skat.

Tabet skyldes, ifølge regnskabet, ”usædvanlige forhold” såsom corona og konkurser i tilknyttede selskaber. Under coronapandemien i 2020 lukkede ejeren 13 af 35 spisesteder som følge af konkurs og fyrede derpå samtlige 300 medarbejdere.

Siden lukkede flere restauranter, og i dag finder man seks afdelinger af Dalle Valle og 11 Café A. Flere vil dreje nøglen om på grund af konkursen. Den første Dalle Valle åbnede på Fiolstræde i København i det tidligere Daells Varehus i 2007, mens Café A kom til i 2013.

De to kæder tilbyder mad og drikke i den lave ende af prisskalaen og har i dag restauranter i store dele af Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079