23948sdkhjf

Lars Larsen Group siger goddag til ny kassemester

Malene Rhode Carstensen bliver kvinden, der skal holde styr på pengene i Lars Larsen Group. Hun starter den 14. august som finansdirektør, CFO, i den familieejede milliardkoncern, hvor hun også bliver del af den øverste ledelse.

- Det glæder mig, at vi får Malene ombord, lyder det fra adm. direktør Jesper Lund i en pressemeddelelse om ansættelsen.

- Hun kommer med en stærk profil med solid professionel og ledelsesmæssig erfaring, og jer ser frem til hende bidrag til vores fortsatte udvikling, hvor vi skaber vækst og værdi i samfundet, fortsætter han.

Malene Rhode Carstensen har tidligere været ansat i flere år i firmaer som Atea, PWC og Deloitte. Senest har hun været Group CFO i selskabet AS3, der håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. Ud over erfaring som CFO har hun mere end 20 års ledelserfaring.

Blå bog: Malene Rhode Carstensen

  • Født 1974 (49)
  • Tidligere finansdirektør i AS3 og Atea
  • Tidligere revisor, statsautoriseret revisor i PwC og Deloitte
  • CBA (Certified Business Administration), AVT Business School
  • Bor i Højbjerg i Aarhus med sin familie

Efter mange år hos børsnoterede selskab ser Malene Rhode Carstensen nu frem til at blive en del af et familieejet og værdibaseret konglomerat.

- Det glæder mig at blive en del af det kompetente hold og til at gøre en forskel i den relativt nye organisation, som Lars Larsen Group er, selvom den er bygger på fundamentet af et stort, globalt selskab med en lang historie, udtaler Malene Rhode Carstensen.

Hun overtager posten som finansdirektør efter Carsten Iversen, der i rollen som Executive Vice President og COO fortsat vil være en del af Lars Larsen Groups øverste ledelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078