23948sdkhjf

Uhrenholt klar til at tjene penge igen

Efter tre år med underskud skal 2013 atter give sorte tal på bundlinjen hos den fynske koncern.
2012 endte med et underskud på 32 mio. kr. hos den fynske fødevarekoncern. Underskuddet var dog ventet, men til gengæld er der udsigt til overskud næste år. F. Uhrenholt Holding har nemlig brugt de seneste par år på at gennemføre en strategiændring.

- Vi har hele tiden vidst, at vores omstruktureringsplan først ville blive afsluttet i 2012. Vi nåede til sidste linje på sidste side af planen i november sidste år. Men fire år har været rigtig lang tid, og især de sidste tre år med underskud har været hårde for organisationen. Vi glæder os til at tjene penge igen og komme tilbage til en normal hverdag med fokus på drift, siger koncernchef Sune Uhrenholt til Børsen.

Skaldyr gav underskud i Sydeuropa
Det er specielt en række aktiviteter inden for fisk og skaldyr i Sydeuropa, der har trukket veksler på den fynske koncern i 2012. De har givet et minus på 40 mio. kr. og har betydet, at en stor del af aktiviteterne er blevet afviklet.

Til gengæld kan Uhrenholt melde om stor fremgang i Asien, Mellemøsten og Afrika, hvor man har etableret nye samarbejder i detailhandelen og med restaurant- og fastfoodkæder, og i Rusland har etableringen af et nyt frysehus også betydet vækst.

F. Uhrenholt Holdings omsætning lå i 2012 stabilt på ca. 4,2 mia. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078