23948sdkhjf

Fusion mellem Aldi og Rema 1000 færdigbehandlet: Det indebærer aftalen

Mange måneders behandlings- og ventetid har nu nået sin ende. 

Rema 1000's opkøb af 114 Aldi-butikker og tilhørende tre logistiklagre er nu behandlet færdig ved Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - og fusionen mellem de to koncerner er blevet godkendt. 

Det skriver Aldi i en pressemeddelelse. 

- Jeg er glad for, at handlen med Rema 1000 nu er godkendt af myndighederne, så vi kan påbegynde overdragelsen af butikker og personale. Det kommer til at tage omkring tre måneder, så vi kan give kunderne en god oplevelse med vores ophørsudsalg og sikre en god og tryg proces for de medarbejdere, der får Rema 1000 som ny arbejdsgiver, siger Finn Tang, der er administrerende direktør i Aldi Danmark. 

Indholdet i fusionsaftalen

  • I alt overtager Rema 1000 følgende fra Aldi: 
  • 114 butikker (senere justeret til 113)
  • Syv butiksprojekter
  • Tre distributionscentre
  • Fem ejendomme
  • Medarbejdere og operationelt inventar

Kilde: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Aldi meddelte i december sidste år, at de ville trække sig fra det danske marked - og siden har en lang fusionsproces forsinket overdragelsen af butikkerne. 

Første skridt mod at Aldi-butikkerne får nye ejere bliver, at ni butikker lukkes. 

Her starter man med ophørsudsalg allerede på fredag 1. september - og herefter følger så lukninger og overdragelser af de resterende Aldi-butikker til Rema 1000. 

- Det er naturligvis vemodigt, at vi nu skal sætte punktum for Aldis tid i Danmark og tage afsked med både kunder og kolleger. Jeg er meget stolt af vores medarbejdere, som de seneste måneder har ydet en helt fantastisk indsats i en meget speciel situation og fortsat sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse. Vi håber på kundernes fortsatte opbakning lige til det sidste, siger Finn Tang. 

De sidste Aldi-butikker forventes at lukke i slutningen af november, oplyser koncernen. 

Rema 1000 og Aldi har valgt ikke at oplyse prisen for handlen.  

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.718