23948sdkhjf

- Giv mig et par år, så skal jeg nok modbevise dem

En direktørrokade i sidste uge sendte Thomas Nielsen fra 365discount til Løvbjerg - og Michael Tilsted ind som ny kædedirektør for Coops discountsatsning. 

Han har allerede haft sine første arbejdsdage i jobbet, og i et interview med DetailWatch fortæller han, at han trives steder, hvor man "virkelig kan skabe nogle forandringer", og sådan et sted er Coop, som nogle, ifølge Michael Tilsted, mener "er et svært og frustrerende sted lige nu". 

Samtidig har konkurrencen på discountmarkedet sjældent været hårdere, end den er på nuværende tidspunkt - og store aktører som Netto og Rema 1000 opruster i stor grad på antallet af butikker. 

Derfor er det også en udfordring at vækste 365discount-kæden, erkender den nye kædedirektør - og selvom kæden registrerede et underskud på over en halv milliard i sidste regnskabsår, er Michael Tilsted optimistisk. 

- Giv mig et par år, så skal jeg nok modbevise dem, siger han til DetailWatch med henvisning til diverse tilkendegivelser på sociale medier, hvor Coop kaldes ud for ikke at kunne drive discountforretning. 

365discount-kæden regner med at runde 370 butikker inden årsskiftet. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.688