23948sdkhjf

Parken vil bygge kæmpe outlet center i Billund

Realiseringen af et stort Outlet Center i Billund er kommet et stort skridt nærmere, idet landsplandirektivet nu er godkendt.
Outlet Centret, der vil blive placeret umiddelbart øst for Lalandia, vil indeholde butikker for kendte varemærker, og vil sælge kvalitetsvarer til fordelagtige priser. Det vil blive på op til 20.000 m2 butiksareal, og vil få 60-80 butikker.

- Det bliver et center med fokus på kvalitetsvarer. Tidligere kom familier kun på dagsbesøg i Billund, men i dag kommer de her på ferie i 4-5 dage. Her er mange aktiviteter for hele familien, men shopping-oplevelsen mangler. Outlet Centret skal have et bredt sortiment af tøj, sko, fritid og sport, siger adm. direktør i Lalandia Jan Harrit til epn.dk.

Lalandia ejer jorden, hvorpå Outlet Centret kan bygges, udviklingsarbejdet forløber planmæssigt, og flere af de afgørende varemærker har tilkendegivet, at de ønsker at være med i Billund.

- Vi mangler fortsat de sidste godkendelser, men vi opererer med en tidsplan, der hedder 2015 eller 2016, siger Jan Harrit til epn.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125