23948sdkhjf

Spritnye Tesla'er tilbydes: Ny strategi skal fastholde flere Netto-chefer

En ny Tesla - eller en tilsvarende ny Mercedes eller BMW. 

Sådan lyder tilbuddet til en række af Netto-kædens butikschefer, skriver Avisen Danmark

Der er således frit valg mellem en Tesla Y-model, BMW 3-serie eller Mercedes C-klasse til cheferne i kædens 60 størst omsættende butikker, skriver mediet. Ifølge kædedirektør i Netto, Braw Bakir, er årsagen til biltilbuddet ligetil. 

- Det er fuldt fortjent. De mennesker gør så meget for os, så hvorfor skal vi ikke anerkende det og give dem noget tilbage, siger Braw Bakir til Avisen Danmark. 

Han forklarer dertil, at firmabiltilbuddet kommer i kølvandet på, at mange Netto-butikschefer tidligere har forladt skuden - og derfor har mange Netto-butikker oplevet at skulle skifte chef allerede efter ét år.  Tidligere var det hver femte butikschef, det gjorde sig gældende for - i dag "ligger vi langt under 10 procent", siger Braw Bakir. 

Firmabilsmodellen er ikke enestående for Netto-kæden, tilføjer Avisen Danmark. Det gør sig således også gældende - dog i andet format - i Lidl-regi, mens Coop-kæden er ved at undersøge mulighederne for koncernens 365discount-butikschefer. Hos Rema 1000 tilbyder man ikke firmabiler. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.767