23948sdkhjf

Godt på vej mod de 50: Her åbner Big Dollar-kæde to nye butikker

To byer i Kron- og Midtjylland får i 2024 nye Bigdollar-butikker, skriver Randers Amtsavis.

Det drejer sig om Randers og Grenaa, hvor den nye detailkæde, som hidtil har etableret tre butikker i Danmark, regner med at folde sig yderligere ud.

Ifølge ekspansionschef i Bigdollar, Peter Jakobsen, er det planen, at Grenaa-butikken skal åbnes i enten i slutningen af første halvår eller starten af andet halvår. Randers-butikken åbnes i slutningen af næste år, oplyser han til mediet. 

- Vi vil gerne ligge, hvor der kommer mange mennesker. Det gør der i de to områder, og vi får nogle gode naboer. Det er helt oplagt, at vi skal have en butik i Danmarks sjette største by, og det er også oplagt med Grenaa, hvor der er et stort opland, forklarer Peter Jakobsen yderligere. 

Senest åbnede Bigdollar en butik i Hjørring, og snart åbner også en fjerde butik i Holbæk. Også Thisted og Frederikshavn har været nævnt tidligere som nye ekspansionsmuligheder for kæden. 

- Vi kommer også til de større byer. Men det er også et spørgsmål om, at det i mange byer er svært at finde byggegrunde, har Fredrik Holmström, der er direktør for Bigdollar, tidligere forklaret. 

Discountkæden - der i Sverige bedre kendes som Dollarstore - regner med at have 40 til 50 butikker på dansk grund inden for de kommende år. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141