23948sdkhjf

Jysk-arving går af som formand og udtræder af bestyrelse

Lars Larsens søn Jacob Brunsborg udtræder af Jysks bestyrelse. Det samme gør den administrerende direktør for Lars Larsen Group. Tidligere Jysk-topchefer tager over

Klokken 17.23 er denne artikel suppleret med en beskrivelse af Jacob Brunsgaards fortsatte bestyrelsesformandskab i Lars Larsen Group, Lars Larsen-koncernens moderorganisation, red/son

Lars Larsen-koncernens største forretning er suverænt Jysk, og nu udtræder både Lars Larsens søn Jacob Brunsborg og den øverste administrative direktør for Lars Larsen Group Jesper Lund af bestyrelsen for dette forretningsområde. Det skriver Detailwatch.

Jacob Brunsborgs indflydelse på den samlede Lars Larsen-koncern er dog ikke reduceret. Larsen-koncernen er familiejet, og familiens indflydelse sikres gennem Lars Larsen Group, som har kontrollen med den samlede koncern, og her er Jacob Brunsborg stadig bestyrelsesformand.

Rokaden efterlader alene tidligere Jysk-topchefer i Jysk-bestyrelsen. Formandskabet af bestyrelsen overdrages fra Brunsborg til Jan Bøgh, og Jan Bøgh har netop været administrerende direktør for Jysk tidligere. I dag er Bøgh direktør for Lars Larsen Group Retail, som er en paraplyorganisation for gruppens retail-aktiviteter, som udover Jysk tæller Bolia, Ilva, Sofacompany og Seng.

Til afløsning for Jacob Brunsborg og Jesper Lund er tre nye ansigter at se omkring bestyrelsesbordet. Peter Andsager, Henrik Naundrup og Niels Veien hedder de nye bestyrelsesmedlemmer.

Det er i øvrigt alle folk, som den nye bestyrelsesformand Jan Bøgh har hentet ind i Lars Larsen Group Retail fra Jysk, efter Bøgh er blevet direktør i retail-gruppen.

Ifølge DetailWatch er det ændringer, som længe har været forberedt. Sidste år blev det annonceret, at Rami Jensen skulle overtage topposten i Jysk efter Jan Bøgh, og Rami Jensen tiltrådte i september i år.

Rami Jensen bliver flankeret af nye folk i ledergruppen. Signe Lind Jacobsen er ny finansdirektør, Martin Amstrup Bang er ny indkøbsdirektør, og Carsten Nørgreen Weinkouff er ny retaildirektør.

Rami Jensen går i det hele taget i Jan Bøghs fodspor. Som bestyrelsesformand for Jysks norske aktiviteter er Jensen tiltrådt 1. september, og her afløser han netop Jan Bøgh.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11