23948sdkhjf

Hummel bliver på landsholdstrøjen og ensretter bonus

DBU og Hummel forlænger samarbejdet. DBU får samme bonus for at kvalificere kvinde- og herrelandsholdet

Fodboldspillerne Pernille Harder og Christian Eriksen vil i fremtiden fortsat være iklædt Hummel, når de trækker den rød-hvide landsholdstrøje over hovedet.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser i en pressemeddelelse, at man har underskrevet en hensigtserklæring om at forlænge aftalen med Hummel frem til sommeren 2032.

Som et led i aftalen vil DBU og Hummel fremover sidestille sponsorens bonusordninger, så DBU får det samme beløb fra Hummel for at kvalificere kvindelandsholdet til en slutrunde som for at kvalificere herrelandsholdet.

- Vi er særligt glade for, at Hummel er parate til at give samme størrelse slutrundebonus til både kvinde- og herrelandsholdene, siger direktør i DBU Erik Brøgger Rasmussen.

- Det er vigtigt for vores arbejde med fodbold for alle og et stærkt signal om, at ligestilling mellem køn er centralt også i dansk fodbold.

Danske landsholdsspillere har i mange år været iklædt Hummel på fodboldlandsholdet. Det danske tøjmærke skrev sit første sponsorat i 1979.

Ud over fra 2004 til 2016, hvor det var Adidas' striber, der prydede de danske landsholdstrøjer, har det siden 1979 været Hummel, som har produceret den rød-hvide trøje.

- Aftalen vil ikke kun understrege vores engagement i sportens udvikling, men også vores fælles mål om at skabe et inkluderende fodboldfællesskab for alle, siger Allan Vad Nielsen, der er administrerede direktør i Hummel.

- Vi vil se frem til at repræsentere dansk fodbold i yderligere otte år og ikke mindst glæde os til at skabe nye og mindeværdige øjeblikke sammen med danskerne.

Den nye aftale gælder ud over for herre- og kvindelandsholdet også for ungdomslandshold og dommere. Derudover vil børn på DBU's fodboldskoler også i fremtiden blive iklædt Hummel-tøj.

/ritzau/

Se nøgletal for:
Læs mere om: SPONSORAT
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047