Inflationskrisen satte fra begyndelsen af 2022 forbrugernes voksende appetit på økologiske varer på pause. Og mens væksten så småt er begyndt at blive genoptaget for de billigere øko-varers vedkommende, kniber det stadig for kødet, hvor merprisen er høj.
Hos Coop ser man igen fremgang i salget af de økologiske basisvarer, hvor prisforskellen til d...
Økologi er igen begyndt at vokse - men kødet halter efter
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/96822161.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=5760&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=3840&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=440&accessToken=fab8c37ad3a207182f5367b93e16f3cd15ca1595bbf1ae94272c73f0fce55f95)
Økologiske grøntsager hører til blandt de varer, hvor der ikke er stor prisforskel til de konventionelle varianter. Sådan forholder det sig ikke, hvad angår de økologiske kødprodukter. Foto: Økologisk Landsforening
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement