Inflationskrisen satte fra begyndelsen af 2022 forbrugernes voksende appetit på økologiske varer på pause. Og mens væksten så småt er begyndt at blive genoptaget for de billigere øko-varers vedkommende, kniber det stadig for kødet, hvor merprisen er høj.
Hos Coop ser man igen fremgang i salget af de økologiske basisvarer, hvor prisforskellen til d...
Økologi er igen begyndt at vokse - men kødet halter efter
Økologiske grøntsager hører til blandt de varer, hvor der ikke er stor prisforskel til de konventionelle varianter. Sådan forholder det sig ikke, hvad angår de økologiske kødprodukter. Foto: Økologisk Landsforening
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til RetailNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer