23948sdkhjf

Nyhed: Effektiv tyverisikring til metalvarer

Nordic Retail har netop lanceret en ny, etiket til varesikring til produkter i metalemballage – hvilket især kommer butikker med kosmetiske produkter og eksklusive fødevarer til gavn.

Elektronisk varesikring med etiketter er en nem løsning, der kan sætte en effektiv stopper for tyverier. Hvis alarmen ikke er deaktiveret ved kassen, når kunden går ud igennem de to antenner ved udgangen, så går alarmen i gang. Men der har længe været et ‘hul’ i systemet, der har gjort ondt på de enkelte butikker – nemlig problemet med produkter i metalemballage.

Metallet interfererer nemlig med de gængse etiketter. Etiketterne indeholder en lille metal-wire, der læses af antennerne, men hvis etiketten placeres på fx en deodorant af metal eller en pose kaffe med metalfolie, kan antennerne ikke altid ‘se’ tyverisikringen. Det rådes der dog bod på nu, for Nordic Retail har netop lanceret produktet RF Metal af mærket Checkpoint, der er skræddersyet til produkter i metalemballage.

“RF Metal-etiketten er især velegnet til apoteker, beauty-stores og supermarkeder, der ønsker at tyverisikre dyre deodoranter og cremer i tuber med metalfoliering, men det kan også være til varegrupper som energidrikke, kaffeprodukter og forskellige typer varer i byggemarkeder,” forklarer Anders Sørensen, der er marketingkoordinator hos Nordic Retail.

Udviklet af Checkpoint Systems

Det nye produkt har dermed relevans for et bredt udsnit af branchen. Selvom det er en anelse tykkere, ligner RF Metal de eksisterende løsninger, så det er nemt at implementere.

RF Metal er udviklet af Checkpoint Systems, der er en af verdens førende udviklere af varesikrings-løsninger til detailbranchen. Nordic Retail er franchisepartner til Checkpoint Systems og fungerer som eneste forhandler og installatør af Checkpoint Systems’ produkter og løsninger i Danmark og Sverige.

“Det er verdens første egentlige metaletiket, der virker effektivt. Metalemballage er ikke nyt, og det er problemet med tyveri jo heller ikke, men det har været teknisk besværligt indtil nu. Efter længere tids forskning er det nu lykkedes Checkpoint Systems at udvikle RF Metal, og det venter vi os meget af,” udtaler Anders Sørensen.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078