23948sdkhjf

Ikea åbner på den jyske hede

Ikea åbner et ’Plan and order point’ i HerningCentret til marts

Til marts åbner Ikea et såkaldt ’Plan and order point’-koncept i HerningCentret. Den engelsk titel kan vistnok oversættes med et planlægnings- og bestillingspunkt.

Ikea kalder det selv for et showroom-koncept, hvor kunder kan få rådgivning om indretning. I Herning vil der være særlig fokus på køkken, badeværelse og soveværelse.

- Vi er glade for at bringe hjælpen til at få boligdrømmene opfyldt endnu tættere på, så kunderne kan spare tid og få en endnu bedre købsoplevelse fremover. Vi ser frem til at byde velkommen til foråret, udtaler Tanja Fröhlich i en pressemeddelelse. Tanja Fröhlich er varehuschef for IKEA Aarhus, som det nye showroom vil blive administreret under.

Ikea regner med at ansætte seks nye medarbejdere i Herning, og lokalerne får et areal på størrelse med et lille parcelhus (120 m2).

Tilsvarende showrooms findes allerede Esbjerg og Vejle, og de ligger i forlængelse af den strategi, som landechef Doris Lan redegjorde for i forbindelse med præsentationen af Ikeas regnskab torsdag.

- Vores store fokus og investeringer i omnichannel har flyttet os på få år fra at være, hvad vi kalder et cash and carry koncept til i dag at være et omnichannel koncept. I dag benytter vores kunder flere salgskanaler afhængigt af situationen, udtalte Ikeas landechef Doris Lan i den forbindelse. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.581