23948sdkhjf

Sushi-kæde henter endnu en gang rekordomsætning

For tredje år i træk kan Sticks ’n’ Sushi præsentere historiske tal med 779 mio. kr. i omsætning og et EBITDA på 61,4 mio. kr. 

Sammenlignet med sidste års omsætning på 732 mio. kr er det en fremgang på 6,4 procent på toplinjen.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Væksten er ifølge virksomheden drevet af en solid forankring i Danmark og en fortsat udvidelse af det britiske marked med åbningen af tre restauranter i White City, Shoreditch og Kingston-Upon-Thames. 

Samtidig er en milepæl nået i Tyskland med åbningen af den tredje restaurant på Torstrasse i Berlin. Dermed består restaurantgruppen i dag af 27 restauranter og tre cateringkøkkener.

- Vi vækster igen, men det er ingen hemmelighed, at det har været et hårdt år, hvor markedet har været presset med inflation og eksplosivt stigende energipriser. For os har det været vigtigt ikke at sende hele regningen videre til vores gæster i form af prisstigninger, og det er klart, at det kan mærkes, men vi er ikke i tvivl om, at det er den rette strategi i det lange løb, siger Anders Kjørup, kommerciel direktør hos Sticks ’n’ Sushi.

- I UK har vi præsteret en stærk vækst i B2B-salget med åbningen af tre cateringkøkkener dedikeret til at producere og levere frisklavet sushi til hele London, siger Anders Kjørup

Resultatet for restaurantgruppen lander på 21,4 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062