23948sdkhjf

Nye fødevareproducenter kan komme ind på Lidls hylder

Danske fødevareproducenter, der er næsten klar med et nyt produkt, har endnu nogle dage til at sende en ansøgning til Food & Bio Cluster Denmark, hvis de gerne vil have produktet ind på dagligvarekæden Lidls hylder.

Klokken 23.59 på fredag er der således deadline for ansøgninger til forløbet Lidl Innovate, der har til formål at få flere danske produkter sat til salg hos Lidl.

Food & Bio Cluster Denmark har etableret samarbejdet med Lidl med det formål at følge produkter i fødevarebranchen fra idé til hylderne i detailhandlen. Alle danske producenter af innovative fødevarer, drikkevarer, foder, skønhedsprodukter eller rengøringsmidler, som endnu ikke har deres produkter på markedet, kan søge om at komme med.

Disse fem krav skal ansøgere opfylde

  • Produktet må endnu ikke være på markedet.
  • Man må gerne have haft salg til Lidl før, blot ikke være samarbejdspartner.
  • Produktet skal kunne være klar til lancering indenfor 0-3 måneder eller mangler kun lige det sidste.
  • Produktet er innovativt og særligt interessant for Lidl.
  • Produktet har ikke været præsenteret for Lidl før og er heller ikke inde hos andre supermarkeder eller discountkæder i Danmark.

Kilde: Lidl Danmark

Når ansøgningsfristen er udløbet, vil Food & Bio Cluster Denmark screene ansøgerne og udvælge de virksomheder, der vil blive inviteret til at deltage i forløbet.

De udvalgte deltagere vil blandt andet blive inviteret til en forberedende workshop og til at pitche deres produkt for Lidl med et videre samarbejde som ultimativt mål.

Se nøgletal for:
Læs mere om: fødevarer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672