23948sdkhjf

Stark-direktør forfølger ny karrierevej

Sisse Fjelsted Rasmussen har været finansdirektør i Stark Group siden 2018. Senere på året siger hun stop

Hun har været en markant skikkelse i Stark Group gennem seks år, men nu er tiden snart ovre.

Til oktober siger finansdirektør Sisse Fjelsted Rasmussen nemlig farvel til den store distributør af byggematerialer og vil i stedet forfølge en karriere som bestyrelsesmedlem og rådgiver. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste seks år har hun blandt andet stået i spidsen for transaktionen af Stark Groups ejerskab fra Lone Star Funds til CVC Capital Partners i maj 2021, ligesom koncernen har firdoblet omsætningen gennem 30 virksomhedsopkøb i hendes tid.

- Sisse Fjelsted Rasmussen har haft stor betydning og bidraget til at opbygge en koncern, der er bedre og stærkere. Hun har spillet en afgørende rolle i at navigere i de seneste års uforudsigelige markedsdynamikker og vores koncerns ekspansion til nye markeder. 

- Jeg har nydt hendes selskab og forstår hendes motiver for at forfølge en karrierevej, der bygger videre på og udnytter hendes 30 år lange karriere i erhvervslivet, udtaler Søren P. Olesen, administrerende direktør i Stark Group.

Sisse Fjelsted Rasmussen er i forvejen bestyrelsesmedlem i høreapparatsgiganten Demant og it-virksomheden Conscia foruden Heinrich & Laurine Jessens Fond.

Koncernen forventer en offentliggørelse af en ny finansdirektør inden sommeren. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: byggematerialebranchen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.684