23948sdkhjf

Øko-grossist bliver landsdækkende

Den økologiske helsekostgrossist Helsam har ansat ny kædedirektør med henblik på at fordoble antallet af butikker på landsplan.
Den nyansatte kædedirektør Jes F. Andersen skal være med til at udvide antallet af Helsam-butikker fremadrettet. Etableringen af kæden sker som et led i at udvikle Helsam. Det skriver JyskeVestkysten.

- Vi har i alle årene haft fokus på grossistforretningen og har gjort en del for at støtte butikkerne. Men der er masser af potentiale at øse af endnu. Samtidig er helsekost- og økologibranchen ikke ramt af krisen, udtaler direktør Susanne Schou til lokalavisen.

Helsams sortiment består af økologiske fødevarer, kosmetik, kosttilskud og helsekost og ifølge Susanne Schou vil kæden allerede næste forår have omkring 20 butikker mod 10 i dag.

Susanne Schou oplever, at danskerne i stigende grad forkæler sig selv med sunde og delikate produkter, som netop Helsam er specialiseret i. Udvalget her er langt større end i supermarkederne, påpeger hun.

- Alligevel er de vores største konkurrenter, for tager de først en vare ind, så bliver det til en pris, vi ikke kan underbyde, siger direktøren til Jydskevestkysten.

Susanne Schou står sammen med sin mand Erik Schou i spidsen for Helsam, der har 75 ansatte og en årlig omsætning for 300 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157