23948sdkhjf

Køkkendirektør: Banker står i vejen for butiksvækst

JKE har flere danske byer i sigtekornet med henblik på at etablere nye butikker. Men bankerne er en udfordring i kampen for at udbrede køkkenkæden, udtaler salgsdirektør

Køkkenkæden JKE Design vil repræsenteres mere på tværs af landet. Men bankerne er en udfordring, når potentielle franchisetagere viser interesse i at åbne en køkkenbutik.

Det udtaler JKE's salgsdirektør, Jesper Lassen, i en pressemeddelelse.

- Vi oplever rigtig fin efterspørgsel fra kompetente og driftige mennesker, som gerne vil åbne butik på centrale steder i Danmark - akkurat som med Ricki Birk. Selv om der er gode muligheder for at drive en sund køkkenforretning, så oplever vi desværre, at mange banker holder igen. Der er ærgerligt for den vækst, vi alle gerne vil se i samfundet. Vi har brug for iværksættere.

Udtalelsen kommer i forbindelse med åbningen af en ny JKE-butik på Sønder Ringvej i Brøndby, som slår dørene op til juli. Her står 31-årige Ricki Birk bag køkkenforretningen efter en årrække ved Svane Køkkenet og Vordingborg Køkkenet.

- Beliggenheden for den nye køkkenbutik er helt perfekt. Glostrup/Brøndby-området er et centrum for køkkener - en magnet for familier fra nær og fjern, der kigger på nyt køkken. Det er baggrunden for, at vi gerne vil sætte en knappenål i landkortet lige dér, fortæller salgsdirektøren.

I pressemeddelelsen skriver JKE derudover, at man har København, Hillerød, Køge, Næstved, Slagelse, Esbjerg, Holstebro, Herning, Aabenraa, Randers og Silkeborg på ønskelisten over byer, hvor man ønsker at etablere køkkenbutikker.

Nordjyske JKE er ejet af Ballingslöv-koncernen og har 76 butikker/salgssteder på tværs af Norden.

JKE DESIGN A/S
Regnskabsår 2022 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 58,7 63,5 55,0
Resultat af primær drift 6,8 18,3 10,6
Resultat før skat 5,0 17,1 5,1
Årets resultat 4,5 12,9 4,0
Balancestatus 112,9 112,5 91,2
Egenkapital 46,8 52,4 39,5
Antal ansatte 97 100 90
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: køkkenbutikker
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.734