23948sdkhjf

Køkkenkæde ekspanderer med nye butikker på tværs af hele landet

Aubo åbner butikker for at komme tættere på de lokale kunder

I 2024 kan man støde på Aubo-skiltet hele fire nye steder i Danmark. 

Den vestjyske køkkenproducent har således slået dørene op til nye butikker i både Slagelse, Thisted og Nakskov og senest Vejle, hvor producenten netop har placeret sin forhandler nummer 26.

Det skriver Aubo i en pressemeddelelse, hvor administrerende direktør Torben Andersen forklarer, at man går målrettet efter at komme tættere på kundernes behov - uanset hvor i landet de befinder sig. 

- Selvom Danmark er et lille land, oplever vi, at der er store forskelle i designønsker på tværs af landet. Derfor ser vi et stort potentiale i at udvide i de områder, hvor der stadig er langt til den nærmeste AUBO-butik for at imødekomme vores kunders præferencer og behov i lokalområdet. De fire nye butikker afspejler byernes lokale karakter og repræsenterer alt, hvad AUBO står for med deres inspirerende og smukke udstillinger, udtaler han.

Fra Thisted til København

Ifølge pressemeddelelsen er der nemlig stor forskel på, hvad kunderne vil have i Løgstør, hvor de klassiske hvide køkkener er populære, mens københavnerne vil have rammelåger i shakerstil til byens herskabslejligheder.  

Og sådan er hvert lokalområde forskelligt, forklarer direktøren. 

- Vi ved, at vores kunder værdsætter kvalitet, funktionalitet og nordisk design, der harmonerer med deres omgivelser. I de lokale AUBO-butikker forstår personalet ikke blot de designmæssige aspekter af at skabe et smukt køkken, men også de dybe bånd mellem AUBOs produkter og det unikke lokalområde, siger han. 

AUBO er sammen med Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline en del af TCM Group, som er Skandinaviens tredjestørste producent af køkkener, badeværelses- og opbevaringsmøbler.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.735