23948sdkhjf

Dansk Erhverv har kåret Detailhandelens dygtigste elever

Detailhandlens fagprøvepris går til den dygtigste elev i branchen.
De heldige vindere af første- og andenpladsen var i år elever fra Trekantsområdet, mens tredjepladsen tilfaldt en elev fra Midtjylland.

Detailhandlens Fagprøvepris gik i år til Sarah Friis Elliott, der fik prisen for sin fagprøve Specialmålsgardiner”. Sarah er oplært hos Jysk i Fredericia og uddannet på Tradium.

Dommerkomiteen vurderede, at Sarah med sine fagprøveaktiviteter har formået at skabe et imponerende økonomisk resultat og vækst, via sin indsats og fokus på specialmålsgardiner.

Det har Sarah Friis Elliott gjort igennem en lang række aktiviteter: kundeanalyse, ny indretning af salgsarealet, via en helt igennem imponerende analyse og modelopbygning af butiksarealet. Hun lavede videooptagelser af kundestrømmen før og efter forandringerne samt analyse af salgsprocessen.

- Med en forholdsvis simpel indsats kan man mangedoble omsætningen på et produkt, hvor man er fri for fordyrende mellemled, fortæller Sarah Friis Elliott. Så er budskabet vist givet videre til købmændene i Jysk. Med æren følger 25.000 kr.

Salgsfremstrød for mærket ”Clarins”
Andenpræmien gik til Charlotte Stobberup for, at have planlagt og gennemført et salgsfremstød på mærket ”Clarins” i sin Matas butik. Charlotte er uddannet på Handelsfagskolen i Odder.

Dommerkomiteen mener, at har hun gjort dette med en imponerende række af kundeaktiviteter, temaaftener, kundeanalyser, markedsføring, kundekonkurrencer og meget mere. Charlotte har opnået meget imponerende økonomiske resultater. Hun arrangerede blandt andet en særlig kundeaften for kræftramte kvinder. Et indsatsområde som Clarins-koncernen også har i Frankrig. Hun modtager 20.000 kr.

Forbedret salg af vaskenøgler
Tredjepræmien gik til Daneshan Arokiyanathar for et salgsfremstød omkring vaskenøgler til bilvask hos Shell/7-Eleven i Herning. Hans fagprøve er en imponerende opvisning i kreativitet, overblik og købmandskab. Daneshan er uddannet fra Business College Syd, Mommark.

Det er ganske enkelt genialt at indsamle nøglerne til bilerne, da han kan se at kunderne vælter ind, og så sørge for at rengøre dem og vaske dem mens kunderne handler ind. Han formår at skabe øget omsætning og bundlinje på kun to dage. Det er jo det som detailhandelen handler om. Han modtager 15.000 kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109