23948sdkhjf

Designhaus åbner køkkenshowroom

Designhaus har netop slået dørene op til et helt nyt køkkenshowroom i Aalborg - Schmidts første brandstore i Nordjylland.
Schmidt fortsætter ekspansionen i Danmark og åbner nu sin første brand store i Aalborg. Indehaveren, Kristian Torp, har store forventninger til sin nye butik og de løsninger hans fremtidige kunder vil kunne opleve i de nyindrettede lokaler på Gugvej i Aalborg SØ. Han slog dørene op til butikken fredag.

- Målet er at lave Danmarks flotteste og mest inspirerende køkkenbutik. Vi vil være kendt for de kreative løsninger indenfor køkken, bad og garderober og udgangspunktet er et af køkkenbranchens førende brand, fortæller indehaver Kristian Torp.

Samarbejde med Schmidt Køkkener
- Vi har indledt et spændende samarbejde med Schmidt Køkkener. Det gør os i stand til at levere høj kvalitet og banebrydende løsninger, siger Kristian Torp videre.

Han er overbevist om, at de designbevidste forbrugere i Aalborg og Nordjylland ikke er bange for at investere i et nyt køkken eller badeværelse, så længe kvaliteten er i orden. Han ser derfor lokalområdet som et rigtig stærkt marked for Schmidt.

- Man kan mærke, at markedet er ved at vende og efterspørgslen på nye køkkener stiger. Folk er mere villige til at bruge penge, men samtidig er de også meget specifikke i forhold til deres ønsker. Hos Schmidt har vi mulighed for at give folk design af høj kvalitet, og med mere end én million kombinationsmuligheder kan alle produkter skræddersys til folks individuelle preferencer og mål, lyder det videre fra Kristian Torp.

Schmidt er en del af den familieejede, franske koncern Societé ALsacienne de Muebles (SALM), der producerer og markedsfører en række produkter til køkkener, badeværelser og garderober. SALM er Frankrigs største producent af køkkener og den femtestørste i Europa.

Verden anno 2013
Kristian Torp har tidligere drevet køkkenbutk i City Syd. Men siden marts har den været drevet fra en midlertidig adresse frem mod åbningen i Designhaus i Gug. Designhaus tæller ud over den nye Schmidt-brandstore også et byggefirma.

- Køkkenbranchen har været udfordret i de seneste år - og vi har som så mange andre været nødsaget til at tilpasse os til Verden anno 2013. Og jeg er sikker på, at vi slår dørene op til en butik, som vil være endnu mere inspirerende og mere spændende end vores tidligere butik i City Syd, slutter Kristian Torp.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095