23948sdkhjf

Kvickly Skive opnår bedre arbejdsmiljø

Supermarkedet Kvickly i Skive har opnået et bedre arbejdsmiljø for deres medarbejdere, mere orden i deres varegård og færre klager fra chaufførerne.
Løsningen har Kvickly i Skive fundet i pallemagasinet Palomat Flexomatic.

- Før vi fik Palomaten havde vi meget manuelt arbejde med pallerne. Medarbejderne slæbte rundt på dem og smed dem over alt i varegården. Vores lagermand brugte meget tid på at rydde op efter andre. Og da der var paller over alt, blev det også legalt at smide alt andet i varegården. Når vi skulle returnere paller til leverandørerne, var der ofte brok fra chaufførerne over, at pallerne stod skævt og der ikke var det rigtige antal i hver pallestak, fortæller Johan Drejer, Souschef hos Kvickly i Skive.

- Mange medarbejdere gav samtidig udtryk for, at det ikke var rart at slæbe rundt på de tunge, beskidte paller, fortsætter han.

- Vi fik kendskab til Palomaten fra andre Coop butikker og har haft investeringen oppe at vende i vores arbejdsmiljøudvalg de sidste par år. Vi endte med at lave en lejeaftale, tilføjer varehuschef hos Kvickly, Henrik Christensen.

Hos Kvickly håndterer de ca. 100 europaller hver uge. Palomaten er nu en fast del af flowet i varegården, hvor medarbejderne vha. én løftevogn tager eller afleverer en tom palle i Palomaten i gulvhøjde. Der ingen tvivl om, hvor de tomme paller skal stå og de enkelte paller bliver kun håndteret én gang.

- Vi er meget tilfredse med vores Palomat. Den har skabt mere orden i varegården, vi skåner vores medarbejdere for de tunge palleløft og vi undgår samtidig klager fra chaufførerne om skæve pallestakke med forkerte palleantal, afslutter Johan Drejer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094