23948sdkhjf

Lyngby Storcenter kan fejre 40 år

I morgen er det præcis 40 år siden, Lyngby Storcenter for første gang slog dørene op for købelystne danskere i Nordeuropas dengang største butikscenter.
40 års jubilaren har været populær lige siden og løbende investeringer i butikker og omgivelser samt et stort fokus på kundepleje og shoppingoplevelser har været nøglen til succes.

Det går egentlig meget godt for den 34.000 kvadratmeter store 40 års-fødselar i Kgs. Lyngby. Med en årlig omsætning på små to milliarder er Lyngby Storcenters resultater, målt på kvadratmeter, bedre end eksempelvis den tyske sværvægter KaDeWe (Kaufhaus Des Westens), som er Europas største stormagasin. Lyngby Storcentrer ligeledes indehaver af en af Danmarks største omsætninger pr. m2

Men stilstand er som bekendt lig med tilbagegang – især i en branche hvor man bliver presset af stigende e-handel. Derfor bliver der i disse år taget tilløb til investeringer i millionklassen, der skal gøre Lyngby Storcenter til stedet, hvor man huser Danmarks største mærkevarebutikker inden for detailhandel.

Derfor gennemgår Lyngby Storcenter i øjeblikket en forandring, hvor filosofien er, at den nye tilkomne butik skal overgå den forrige i forhold til luksus og kvalitet. Seneste skud på butiksstammen hos 40-års-fødselaren er Tiger of Sweden og Ralph Lauren, samt MF by Mette Freyberg, der dermed gør blandt andre DAY Birger et Mikkelsen, Sand, Mr Harris, Ginsborg og alle de øvrige kendte mærkevare butikker følgeskab.

- Den helt store udfordring ligger i at konkurrere med den stigende internethandel, hvor kunderne i dag uforstyrret kan sidde og shoppe på nettet med slumretæppet og en kop te. Men dét, som nettet ikke kan, er, at give danskerne en social helhedsoplevelse. Her er kundepleje og kundeservice fuldstændig essentielt. Det er også netop derfor, vi i disse år investerer så massivt i forhold til at forbedre kundefaciliteterne og oplevelsen i og omkring Lyngby Storcenter,” fortæller direktør i Lyngby Storcenter, Torben Schwabe.

- Vi er meget stolte over den flotte fremgang, som vi har skabt i Lyngby Storcenter i kraft af et attraktivt sortiment og et stort udvalg af spædende butikker. Og med de nye projekter, der er sat i værk, er jeg overbevist om, at vi i fremtiden cementerer, ikke bare vores position som Nordsjællands absolut bedste shoppingcenter, men også Kgs. Lyngby som én af Danmarks bedste handelsbyer, fortæller Torben Schwabe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094