23948sdkhjf

Premier Is udvider i Thisted

Premier Is tager i denne uge første spadestik til en ny tilbygning til Mejerigaarden i Thisted.
Torsdag den 3. oktober 2013 går håndværkerne i gang med den tilbygning, der skal skabe sammenhæng mellem mejeriet og administrationen hos Premier Is.

- Vi har valgt at lave en tilbygning, fordi vi gerne vil samle vores medarbejdere på mejeriet og i administrationen, men vi vil også gerne sende et signal om, at vi fortsat er at finde i Thisted, fordi vi gerne vil være en del af det Nordjyske erhvervsliv, siger adm. direktør hos Premier Is, Mogens Jønck og fortsætter:

- På Mejerigaarden er der masser af plads, og mulighed for, at vores medarbejdere kommer til at arbejde endnu tættere sammen, og den skal vi udnytte.

Der har i de seneste år været store bekymringer hos Premier Is blandt andet på grund af fedtafgifter, sukkerafgifter og isafgifter, men efter regeringen fjernede nogle af disse afgifter i år, ser isproducenten nu både lysere på fremtiden og i forhold til det at være produktionsvirksomhed i Danmark.

- Vi vil gerne beholde produktionen i Nordjylland, men vi skal også være konkurrencedygtige, og det stemmer ikke altid overens med hinanden. Vi har igangsat forskellige tiltag den seneste tid, der alt sammen skal være med til, at Premier Is holder sig konkurrencedygtige i forhold til markedet, afslutter Is-direktøren.

Premier Is er Danmarks største og ældste isproducent og producerer ca. 20 millioner liter is om året, og har ca. 130 medarbejdere. Ud over Premier Is producerer Mejerigaarden også Polar Is.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079